Начало | Услуги

Услуги

Дългите години опит в сферата на интериорния дизайн ни дават увереността, че можем да отговорим на нуждите на всеки клиент и да превърнем и най- смелите идеи във функционални и естетични решения. Услугите, които предлагаме имат за цел идейният проект да се превърне в реален интериор с максимално добро качество.

Стартиране

Интериорът изразява характера на обитателите, техният вкус и светоглед. Именно в първата си среща обсъждаме с клиентите начинът им на живот, какви са изискванията им към интериора и от какво имат нужда като включвам и теми като предпочитани материали за настилки, мебели и др, както и цветова гама, към която са се насочили.

От голяма полза са представените още в началото примери на интериори, по които лесно и бързо да се ориентирам за стила и предпочитанията на клиента.

Друг изключително значителен фактор за качеството и скоростта на работа е определянето на бюджет за реализация на проекта. Дори и в последствие бюджета да се измени, то вече имаме една рамка, в която да се разпростре подбора на материали и продукти, както и на изменения на проекта.

Стартиране План

Идеен проект

Целта на идейния проект е да се представи чрез визуални материали разпределението на помещенията, функционалните решения и подбора на материали, с които да се изпълни проекта. Именно в тази част проекта се обсъжда, коригира и разработва спрямо изискванията и нуждите на клиента и бързо и лесно се достига до крайната визия, която търсим.

Изготвяне на 3D визуализации на проекта със заложени продукти, материали и визия, които са съобразени с вкуса, нуждите и изискванията на клиента.

Целта на този етап е да се представят максимално реалистично предвидените материали, продукти и индивидуални решения за изпълнение на интериорния проект, като се влагат съществуващи продукти и материали на пазара или се създават за конкретния случай, подкрепени с необходимата информация.

Работен проект

След като идейният проект е одобрен и сме обсъдили вложените материали, цветове и визия се подготвят и чертежи, необходими за изпълнението на проекта като локации на осветителни тела и контакти, ВиК изводи, подробни чертежи на проектираните мебели и продукти с конкретни цветове и вложени материали и пр.

План

Включва чертеж на обекта с описание на помещенията и видовете им настилки, както и размери и квадратури на всяко помещение.

План

Разпределение

Описание на мебелите в обекта и тяхното положение в интериора.

Разпределение

Софит

Включва описание на височините на основните тавани, както и на окачените такива - с точни размери и спецификация за монтаж, отстояния, размери.

Софит

Осветление

Показани са видът и броя на осветителните тела, както и локацията им в интериора. В чертежът са включени и описание и локация на ключовете, както и начинът на контрол на осветителните тела.

Осветление

План контакти

Изработва се чертеж, в който са позиционирани всички контакти като локация, брой и вид в интериора, съобразени с разпределението на мебелите, както и нуждите на обитателите.

План контакти

План ВиК

В чертежа са включени точна локация и височини на ВиК изводите и каналите, съобразени с разпределението на обекта.

План ВиК

Реализация

Реализацията на проекта е на базата на предадените чертежи и визуализации и може да бъде изпълнена както от професионалисти, с които работим от години, така и от Ваши изпълнители. Информацията, която е предоставена под формата на чертежи, спецификации и визуализации е абсолютно достатъчна за офериране и реализация на проекта.

В тази стъпка се изпращат оферти за продуктите и материалите, които са вложени в проекта като бои, настилки, оборудване, осветителни тела, мебели и др. Разполагаме с разнообразни партньори и източници за поръчка на конкретните стоки като по този начин можем да осигурим максимално добри условия за тяхната доставка и цена.