Начало | Проекти | Софийска вода АД част от Veolia

Софийска вода АД част от Veolia

Център за обслужване на клиенти - Обществен интериор

Софийска вода АД част от Veolia
  • Квадратура: 300+
  • Материали:
  • Цветова гама:
  • Изложение:

Всички центрове за обслужване на клиенти на "Софийска вода АД част от Veolia" са по идея и проект на Ивана Янкова.

Живот, свежест, чистота – това са част от ключовите думи, с които е свързвана „Софийска вода“, именно от тези думи черпи вдъхновение предложеният концептуален проект за реконструиране на Центровете за облужване на клиенти.

Главната цел на проекта е да се постигне завършена и цялостна визия в интериора и корпоративния стил на обекти на дружеството „Софийска вода“. Заложени са материали и елементи, които лесно могат да се използват във всички центрове и офиси на „Софийска вода“ и да спомогнат за налагане на нова корпоративна идентичност на дружеството.

Преливащите сини цветове в мокетите и текстила внасят цвят и свежест в интериора, а дървото в подовите настилки и мебелите добавя  топлина и уют в помещенията. По този начин се постига баланс между използвани елементи в обществени и жилищни интериори. Целта на предложеното съчетание е да повлияе психологически на клиентите, да ги накара да се чувстват в една уютна, комфортна и приятна атмосфера, което предполага по – положителна комуникация.

Акцент в помещенията поставят декоративните мазилки зад табелите с логото на „Софийска вода“; специално изработените фототапети, с различна информация на тях – като описание за възможностите на сайта и телефоните на дружеството; както и ключовите думи на дружеството, с които то бива свързано.

В интериора прави впечатление играта между цветове и форми, между плътността на различните материали, между отраженията на всеки един предмет.

ВИЗУАЛИЗАЦИИ